Over mij

Ik ben Sherryl den Hoedt- Voorbrood en als kind kon je mij al in de keuken vinden om te koekjes bakken en allerlei gerechtjes uit te proberen. Met deze passie voor voeding ben ik restaurantkok geworden. Door lichamelijke klachten, kan ik dit niet meer uitvoeren en ben ik op zoek gegaan naar wat ik wel kon.

Naast een passie voor voeding, heb ik een grote liefde voor kruiden. Dit begon al toen ik nog op de lagere school zat. Ik herinner mij de geur van dille, die je tegemoet kwam als ik de deur uitging en ik ging op zoek naar allerlei kruiden die je in de natuur kunt vinden, zoals munt voor de thee. Kruiden maken dan ook een onderdeel uit van mijn praktijk.

Toen ik 39 jaar was, kampte ik al jarenlang met onverklaarbare klachten: RSI achtige klachten, veel buikklachten, was altijd moe en misselijk. Na een zoektocht ben ik bij iemand gekomen die voedingsadvies gaf. Ik kreeg een dieet geadviseerd en daar kon ik het mee doen. Het was een dieet van allerlei dingen die ik niet mocht. Bij het voedingstraject, miste ik de begeleiding. Iemand die je meeneemt op je weg naar leefstijlverandering en niet alleen met een advies, maar vanuit verbinding en oprechte aandacht voor jou. Met mijn doorzettingsvermogen heb ik het dieet twee weken vol gehouden, maar ben toen zelf op zoek gegaan naar welke voeding bij mij past, en welke niet. Voor mij waren de gluten de boosdoener. Door het weglaten hiervan, heb ik ondervonden wat dit met mij gedaan heeft: ik ben van mijn klachten afgekomen en sta nu vol energie in het leven.

Met al deze energie, ben ik de opleiding tot Natuurvoedingskundige gaan doen en de opleiding tot Holistisch leefstijlcoach. Tijdens deze opleidingen werd mij duidelijk dat er verbanden zijn tussen voedingsstoffen onderling, maar ook tussen voeding, leefstijl en lichamelijke klachten. Door voeding gericht in te zetten en je bewust te worden van je keuzes, ondersteunt voeding in je hele welzijn. Ook je leefstijl en de juiste coaching hebben hier een grote invloed op. Al deze componenten kwamen samen in de opleiding tot Holistisch Leefstijlcoach.

Bij de eerste opleiding heb ik vooral kennis opgedaan en bij de Academie voor Holistisch coachen ben ik geworden tot de persoon die ik nu ben. Dit was zo`n mooi nieuw begin van een leven vol energie, dat ik iedereen dit leven ook wens.

In mijn praktijk geef ik persoonlijk voedingsadvies, omdat niemand hetzelfde is en iedereen iets anders nodig heeft. Ik begeleid jou naar een gezonde leefstijl, zodat je lekkerder in je vel zit. Naast het voedingsadvies, besteed ik ook aandacht aan ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Ik coach je om op zoek te gaan naar antwoorden op levensvragen die in de weg kunnen zitten, om je lekkerder te voelen vanuit een verbinding met jezelf en een blijvende gedragsverandering.

Wil jij ook met veel energie in het leven staat? Neem dan contact met mij op! Op mijn Facebookpagina post ik regelmatig berichtjes.

Opleidingen

Con Amore, Psychosociale Basiskennis Pro, volgens Plato, juli 2021 – april 2022

Con Amore, Medische Basiskennis Pro, volgens Plato, januari 2021 – juli 2021
Academie voor Holistisch Coachen, Holistische Leefstijlcoach, oktober 2018 – afgestudeerd juli 2020

Kraaijbeekerhof Driebergen, Natuurvoedingskundige, september 2015 – afgestudeerd juni 2018
SHV, Primaire en voortgezet restaurantkok, afgestudeerd juni 1997

Nacholing

Voeding en Overgang, Sonnevelt opleidingen, juli 2021