Over mij

Ik ben Sherryl den Hoedt- Voorbrood en als kind kon je mij al in de keuken vinden om te koekjes bakken en allerlei gerechtjes uit te proberen. Naast een passie voor voeding, heb ik een grote liefde voor kruiden. Dit begon al toen ik nog op de lagere school zat. Ik herinner mij de geur van dille, die je tegemoet kwam als ik de deur uitging. Ik ging ook op zoek naar allerlei kruiden die je in de natuur kunt vinden, zoals munt voor de thee. Tijdens mijn opleiding heb ik veel kennis opgedaan over kruiden. Ze geven een echte meerwaarde aan de maaltijd: veel smaak en het verhoogt de voedingswaarde door de vitamines en mineralen die zij bevatten. Kruiden maken dan ook een onderdeel uit van mijn praktijk door ze toe te voegen aan gerechten. Ook maak ik zalven, crèmes en oliën, die toepasbaar zijn voor verschillende aandoeningen.

In 2014 heb ik zelf ondervonden wat een aanpassing in de voeding met je kan doen. Ik had veel buikklachten, was altijd moe en vaak misselijk. Toen ben ik op zoek gegaan welke voeding bij mij past, en welke niet. Door deze zoektocht ben ik van mijn klachten af gekomen en sta vol energie in het leven. Dit heeft er mede toe geleid, dat ik in 2015 begonnen ben met de driejarige opleiding Natuurvoedingskundige bij de Kraaijbeekerhof in Driebergen. In combinatie met de opleiding Restaurantkok, kan ik ook praktische invulling geven aan het voedingsadvies.

In oktober 2018 ben ik gestart met de opleiding “Holistische Leefstijlcoach” bij de Academie voor Holistisch Coachen in Bilthoven. Deze opleiding sluit goed aan bij de praktijk. Op deze manier kan ik u begeleiden om uw doel te behalen door bewustwording en gedragsverandering.

Opleidingen
SHV, Primaire en voortgezet restaurantkok, afgestudeerd 1997
Kraaijbeekerhof Driebergen, Natuurvoedingskundige, afgestudeerd juni 2018
Academie voor Holistisch Coachen, Holistische Leefstijlcoach, start opleiding oktober 2018