Reacties

Wil je iets vertellen…

12 Comments

 1. Eind november 2021 ben ik in contact gekomen met Sherryl. In het inmiddels afgesloten traject heeft Sherryl mij geholpen met mijn toenemende diabetes en heeft mij daarbij voorzien van adviezen in de voeding, beweging en ontspanning.

  Het einddoel is nog niet bereikt maar in de komende periode ga ik zeker voort met alle adviezen en inzichten. Dank je wel Sherryl!

 2. Afgelopen juli ben ik meer dan een jaar onder coaching geweest. Als moeder van 3 kinderen, echtgenote, startende ondernemer zat ik er helemaal doorheen. Tijdens de eerste maanden kwam ik er samen met Sherryl erachter wat mijn doel was om meer rust te krijgen. Sherryl heeft mij inzichten gegeven en praktische oefeningen om weer om ‘mijn’ manier van het leven te genieten.

 3. Hallo lieve Sherryl,

  Het traject dat jij met mij hebt doorlopen d.m.v. jouw nieuwe vaardigheid ‘Holistisch Coachen’ was intensief, maar heeft me veel opgeleverd.
  Het verliep met vallen en opstaan. Maar overtuigingen, die zich hebben vastgezet in mijn systeem over een periode van 30 jaar, zijn niet van de één op de andere dag op te lossen. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik begrijp nu, wat mijn triggers zijn. En daardoor kan ik mijn reacties bijsturen.
  Dank je wel voor de liefdevolle en begripvolle begeleiding. Het brengt mij vrijheid ?.

  1. Dank je wel. Je hebt hard gewerkt en bent enorm vooruitgegaan en aan het ontwikkelen in jouw proces. Fijn dat ik je mocht begeleiden in dit traject.

 4. Hoi Sherryl,

  Allereerst wil ik jou een gezond en gelukkig 2020 toe wensen.
  Graag wil ik je nog bedanken voor de wijze adviezen in 2019.
  Groetjes Arlene

 5. Sherryl,
  Wat een superzalf en crème maak je!
  Al 25 jaar tobben met lelijke vlekken op mijn benen. De artsen hadden geen idee. Allerlei crèmes en zalfjes gehad. Niets hielp!!
  Nu 3 maanden met jouw spulletjes smeren en mijn huid voelt veel beter. Zelfs de littekens worden minder.
  Dankjewel!

 6. Eindelijk kon ik de “workshop” verzilveren die ik in april van mijn collega’s voor mijn vijftigste verjaardag had gekregen. Een zalf en een ontspannings olie maken. Op een professionele en ook gezellige manier laat cherryl je kennis maken met geuren en andere natuurlijke ingrediënten met als resultaat een heerlijke zalf en een lekkere olie met tonen van bergamot en mandarijn, zoals ik het lekker vond hebben we ze gemaakt. Ik vond het een leuke, leerzame en gezellige ochtend

 7. Onlangs een zeer leuke, maar vooral leerzame workshop van Sheryl gehad. Met veel passie en enthousiasme vertelde Sheryl over kruiden en de invloeden die zij kunnen hebben op ons lichaam. Nooit geweten dat de planten zo een kracht kunnen hebben. Heel leerzaam en een echte aanrader!

 8. Hi Sharon,

  Ik wil graag zeggen dat de workshop gegeven op 13 Mei in het winkel Pret aan Tafel was erg leerzam, leuk en lekker. Heel fijn de kruiden te kunnen proeven en voraal weten welke toepassingen ze hebben. Met zulke kennis kunnen mensen een andere inzicht op de eigen landschap hebben. Om ons heen zitten zo veel “verborgene” schatten. Dank je wel! Fijne groet en tot volgende keer,

  Vivian Langmaack

 9. 13 mei een workshop gehad, super leuk! Ik wist niet dat er zo veel gezonde dingen zoals ‘onkruid’ in je omgeving groeit. Veel inspiratie opgedaan om in mijn keuken te gaan gebruiken.
  Dank je wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.