Tarieven

Tarieven voor losse consulten:

Kennismakingsgesprek: gratis

Los consult 1 uur: € 70,00
Los consult 1 ½ uur: € 105,00

Telefonisch consult (15 minuten): € 17,50

 

Pakketten:

Leefstijl basis:

Als jij meer inzicht wil hebben in je voeding en leefstijl en je wilt er zelf graag mee aan de slag? Dan is dit pakket de juiste keuze voor jou:

  • Lichaamsanalyse: BMI, BMR, percentage van spier- en vetmassa en een viscerale vetmeting.
  • Totale analyse van je leefstijl: inzicht in je voeding-, beweging- en slaappatroon. Daarnaast kijken we naar je stresslevel.
  • Uitgebreid advies.

Dit pakket bestaat uit 4 consulten van 60 – 90 minuten. Kosten: € 365,00

Leefstijl compleet:

Als jij meer inzicht wil hebben in je voeding en leefstijl en je wilt erin persoonlijk begeleid en gecoacht worden? Dan is dit pakket de juiste keuze voor jou:

  • Lichaamsanalyse: BMI, BMR, percentage van spier- en vetmassa en een viscerale vetmeting.
  • Totale analyse van je leefstijl: inzicht in je voeding-, beweging- en slaappatroon. Daarnaast kijken we naar je stresslevel.
  • Uitgebreid advies.
  • Coaching en begeleiding op het gebied van leefstijlverandering met als doel een blijvend resultaat.

Dit pakket bestaat uit 6 consulten van 60 – 90 minuten en 1 telefonisch consult van 30 minuten. Kosten: € 530,00

Holistisch coachtraject:

Naast voedingshulpvragen, zijn er ook veel levensvragen die geluk en energie in de weg zitten. In dit traject staat jij centraal.

  • We gaan aan de slag met jouw hulpvraag en geven daarbij aandacht aan gevoel en emoties.
  • Intensieve coaching met diverse technieken die inzichten en bewustwording geven.
  • Je leert ademhalings- en ontspanningsoefeningen die jou ondersteunen in je hulpvraag.

Dit pakket bestaat uit 6 consulten van 90 minuten. Kosten: € 595,00

Afhankelijk van je vraag, kunnen we het juiste pakket samenstellen. Wil je meer informatie of weet je al wat je wilt? Neem dan contact op met mij, dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen en wat bij jou past.

De genoemde tarieven gelden voor 2023 en zijn inclusief BTW en voor- en nawerk. De consulten kunnen in aanmerking komen, voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. Op de website van de BATC kun je meer informatie vinden welke zorgverzekering een vergoeding beidt. Of neem contact met mij op, om de mogelijkheden te bespreken.

Het tarief is inclusief reiskosten binnen een straal van 10 kilometer van de binnenstad van Brielle. Mocht de reisafstand meer dan 10 kilometer enkele reis bedragen, komt er een kilometervergoeding bij van € 0,19 per kilometer en de gemaakte reistijd wordt in rekening gebracht.

Betaling van de losse consulten dienen direct na de afspraak te worden voldaan via een betaalverzoek. De betaling van de pakketten worden voor aanvang van het traject gefactureerd. De factuur wordt digitaal verstuurd.