Workshops 2019

Peren Voedingsverbanden voedingsadvies

Hartelijk welkom op de website van Voedingsverbanden, de praktijk voor een persoonlijk voedings- en leefstijladvies bij u thuis, in de regio Voorne-Putten (Zuid- Holland).

Tijdens mijn opleiding Natuurvoedingskundige werd mij duidelijk dat er verbanden zijn tussen voedingsstoffen onderling, maar ook tussen voeding, leefstijl en lichamelijke klachten. Door voeding gericht in te zetten en je bewust te worden van je keuzes, ondersteunt voeding in je hele welzijn. Ook je leefstijl heeft hier een grote invloed op.

Veel stromingen brengen heel overtuigend hun visie van voeding. Maar geldt dit voor iedereen? In mijn optiek is iedereen uniek en is voeding iets heel persoonlijks en meer dan het weglaten of toevoegen van een voedingsmiddel.

Wilt u samen op zoek gaan naar het verband tussen uw voedingspatroon, leefstijl en lichamelijk klachten? Of wilt u graag advies over gezonde voeding en leefstijl?

Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Met een advies op maat en een luisterend oor streven we naar een mooi en persoonlijk traject.

 

Inmaakkruiden Voedingsverbanden