Workshops

Naast voedingsadvies, geef ik ook workshops. Op mijn Facebookpagina staan bij evenementen de workshops die er de komende tijd gepland staan.

Ik geef ook workshops voor een besloten groep.  Dit kan op een locatie die je zelf wilt of bij mij thuis. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen.

Keuze uit de
verschillende workshops:

1. Workshop Kruidenolie en/of -azijn maken.

Kruiden geven een echte smaakbeleving aan uw gerechten. Door kruiden te gebruiken heb je minder zout nodig, en geven een bijzondere smaak aan je gerecht. In deze workshop krijg je uitleg over welke de kruiden toepasbaar zijn om olie en azijn te maken, en tips om ze te gebruiken. Daarna ga je zelf aan de slag om een flesje kruidenolie en/of -azijn te maken. De gebruikte ingrediënten zijn van natuurlijke en/of biologische afkomst.

Duur van de workshop: Ongeveer 1-1 ½ uur. Minimaal 5 personen.
Kruidenolie (beugelfles 500 ml) per persoon: € 22,50*
Kruidenazijn (beugelfles 250 ml) per persoon: € 17,50*

Samen voor € 35,00* per persoon.

Mocht je een olie of azijn willen maken in combinatie met een theoretische workshop krijg je korting. Neem hiervoor contact met mij op.

2. Workshop zalf, crème of geurolie maken

Altijd al willen weten hoe je je eigen zalf of crème kunt maken? Of wil je graag olie voor een verstopte neus of met een ontspannende werking? Een olie met de juiste kruiden kan daarbij ondersteunen. In deze workshop geef ik uitleg over de geuropbouw in een zalf of crème en hoe je dit toe kan passen. Daarna gaan we lekker aan de slag om je eigen geursensatie te maken. De gebruikte ingrediënten zijn van natuurlijke en/of biologische afkomst.

Duur van de workshop: Ongeveer 2 uur. Minimaal 5 personen.
Een zalf of crème (60 ml) en een flesje ontspanningsolie (30 ml) per persoon: € 32,50*

Wil je liever iets anders maken? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.

3. Workshop “Hoe haal ik je uit de winterdip”

In de natuur zijn er allerlei kruiden die je lichaam reinigen en opbouwen na de donkere dagen. In deze theoretische workshop vertel iets over voorjaarskruiden die je zelf kunt vinden en te gebruiken zijn in je keuken. Ik neem ook een aantal kruiden mee die je kunt proeven. Deze workshop kan in het voorjaar gegeven worden. De mooiste tijd is van half april tot half mei. Je krijgt een hand-out mee om alles nog eens rustig na te kunnen lezen. En een paar recepten om zelf mee aan de slag te gaan.

Duur van de workshop: Ongeveer 1 ½ uur. Prijs per persoon € 15,00*. Minimaal 5 personen. Deze workshop is goed te combineren met kruidenolie of -azijn maken ter afsluiting.

4. Workshop “Gezonde voeding en bewuste keuzes”

Er valt veel te vertellen over gezonde voeding in het algemeen en de bewuste keuzes die je kunt maken. In deze theoretische workshop vertel ik in het kort iets over voedingsstoffen die we nodig hebben en bekijken we de mogelijkheden om balans te vinden vanuit de visie van de natuurvoeding. Je krijgt een hand-out om alles nog eens rustig na te kunnen lezen.

Duur van de workshop: 1 – 1 ½ uur. Prijs per persoon € 15,00*. Minimaal 5 personen. Deze workshop is goed te combineren met kruidenolie of -azijn maken ter afsluiting.

5. Workshop Kieskeurige kindjes

Is eten altijd een strijd? Eten, of beter gezegd: “niet eten”, is een machtsmiddel van uw kind.  In deze workshop vertel ik wat de behoefte is van kinderen, onderzoeken we de reden van het gedrag en geef ik tips om het weer gezellig te maken aan tafel en wordt eten weer een feestje!

Duur van de workshop: 1 – 1 ½ uur. Prijs per persoon € 15,00*. Minimaal 5 personen.

6. Workshop badzout maken

In deze workshop ga ik bij jou thuis aan de slag met kinderen en maken we een flesje badzout met een kleur en geur naar keuze. En we maken een leuk etiket erbij. De workshop is geschikt vanaf een leeftijd van 5 jaar.

Duur van de workshop: 1 -1 ½ uur. Prijs per kind € 10,00*. Minimaal 5 kinderen maximaal 10 kinderen.

*Toelichting prijsberekening workshops
Bij elke workshop is de prijs van de workshop per persoon aangegeven. Afhankelijk van de locatie komen onderstaande kosten erbij.

De genoemde tarieven zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 10 kilometer van de binnenstad van Brielle. Mocht de reisafstand meer dan 10 kilometer enkele reis bedragen, komt er een kilometervergoeding bij van € 0,19 per kilometer en de gemaakte reistijd wordt in rekening gebracht, die Voedingsverbanden moet maken voor de opdrachtgever.

Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact opnemen.