Workshops

Naast voedingsadvies, geef ik op aanvraag ook workshops voor kleine gezelschappen. Dit kan op een locatie die u zelf wilt.

Keuze uit de
verschillende workshops:

1. Workshop “Gezonde voeding en bewuste keuzes”
Er valt veel te vertellen over gezonde voeding in het algemeen en de bewuste keuzes die je kunt maken. In deze theoretische workshop vertel ik in het kort iets over voedingsstoffen die we nodig hebben en bekijken we de mogelijkheden om balans te vinden vanuit de visie van de natuurvoeding. U krijgt een hand-out om alles nog eens rustig na te kunnen lezen.

Duur van de workshop:  1 – 1 ½ uur. Richtprijs per persoon € 15,00. Minimaal 5 personen. Deze workshop is goed te combineren met kruidenolie of -azijn maken ter afsluiting.

2. Workshop “Hoe haal ik je uit de winterdip”
In de natuur zijn er allerlei kruiden die je lichaam reinigen en opbouwen na de donkere dagen. In deze theoretische workshop vertel iets over voorjaarskruiden die u zelf kunt vinden en te gebruiken zijn in uw keuken. Ik neem ook een aantal kruiden mee die u kunt proeven. Deze workshop kan in het voorjaar gegeven worden. De mooiste tijd is van half april tot half mei. U krijgt een hand-out om alles nog eens rustig na te kunnen lezen. En een paar recepten om zelf mee aan de slag te gaan.

Duur van de workshop:  1 – 1 ½ uur. Richtprijs per persoon € 15,00. Minimaal 5 personen. Deze workshop is goed te combineren met kruidenolie of -azijn maken ter afsluiting.

3. Workshop Kieskeurige kindjes
Is eten altijd een strijd? Eten, of beter gezegd: “niet eten”, is een machtsmiddel van uw kind.  In deze workshop vertel ik wat de behoefte is van kinderen, onderzoeken we de reden van het gedrag en geef ik tips om het weer gezellig te maken aan tafel en wordt eten weer een feestje!

Duur van de workshop:  1 – 1 ½ uur. Richtprijs per persoon € 15,00. Minimaal 5 personen.

4. Workshop Kruidenolie of -azijn maken.
Kruiden geven een echte smaakbeleving aan uw gerechten. Door kruiden te gebruiken heb je minder zout nodig, en geven een bijzondere smaak aan uw gerecht. In deze workshop krijgt u uitleg over welke de kruiden toepasbaar zijn om olie en azijn te maken, en tips om ze te gebruiken. Daarna gaat u zelf aan de slag om een flesje kruidenolie of -azijn te maken. De gebruikte ingrediënten zijn van natuurlijke en/of biologische afkomst.

Duur van de workshop: Ongeveer 1 uur. Minimaal 5 personen.
Richtprijs kruidenolie per persoon: € 22,50 / € 20,00 in combinatie met theoretische workshop of in combinatie met kruidenazijn maken.
Richtprijs kruidenazijn per persoon: € 20,00 / € 17,50 in combinatie met theoretische workshop of in combinatie met kruidenolie maken.

5. Workshop zalf, crème, bodylotion of geurolie maken
Altijd al willen weten hoe je je eigen zalf, crème of bodylotion kunt maken? Of wilt u graag olie voor een verstopte neus of heeft u regelmatig hoofdpijn? Een olie met de juiste kruiden kan daarbij ondersteunen. In deze workshop geef ik uitleg over de geuropbouw in een zalf of crème en hoe je dit toe kan passen. Daarna gaan we lekker aan de slag om uw eigen geursensatie te maken. De gebruikte ingrediënten zijn van natuurlijke en/of biologische afkomst.

Duur van de workshop: Ongeveer  2 uur. Minimaal 5 personen.
Richtprijs per persoon: € 32,50 voor een zalf of crème maken en een flesje ontspanningsolie.

Wilt u liever iets anders maken? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.

6. Workshop badzout maken
In deze workshop ga ik bij u thuis aan de slag met kinderen en maken we een flesje badzout met een kleur en geur naar keuze. De workshop duurt ongeveer 1 uur en is geschikt vanaf een leeftijd van 5 jaar.

Richtprijs: € 10,00 per kind. Minimaal 5 kinderen maximaal 10 kinderen.

Toelichting prijsberekening workshops
Bij elke workshop is een indicatie van de prijs per persoon opgegeven. De definitieve prijs hangt af van de locatie, het aantal personen en aan welke workshop(s) u wilt deelnemen.

De genoemde tarieven zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 10 kilometer van de binnenstad van Brielle. Mocht de reisafstand meer dan 10 kilometer enkele reis bedragen, komt er een kilometervergoeding bij van € 0,19 per kilometer en de gemaakte reistijd wordt in rekening gebracht, die Voedingsverbanden moet maken voor de opdrachtgever.

Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact opnemen.